Idrottsmedicin

YBV erbjuder undersökning och behandling av Idrottsrelaterade besvär. Hos oss har du möjlighet att träffa ackrediterad Idrottsläkare. Vid behov finns det möjlighet att utreda vidare med provtagning, röntgen, magnetröntgen och fysiologiska tester av hjärtat, exempelvis ultraljud och långtids-EKG.

Idrottsläkare, Sofia Göthe

Ackrediterad Idrottsläkare med vidareutbildning samt

förbundsläkare för Svenska Thaiboxningsförbundet sedan 5 år tillbaka, vilket innebär ett nära arbete med Svenska Thaiboxningslandslaget samt handlägger medicinska frågor inom Thaiboxning i stort.

Har själv en gedigen idrottsbakgrund inom friidrott, innebandy och kampsport.

Handlägger idrottsrelaterade hälsoproblem.

Specialist i Allmänmedicin och ST-läkare inom smärtlindring.

Särskilt intresse inom utmattningssyndrom, medförfattare till böckerna ”Utmattningssyndrom att förstå och lindra kroppens reaktioner” och ”Boken om ont”

Öppnar inom kort upp provtagning för Medical declaration.

Testklinik och Fysiologiska tester

För att få ett helhetsgrepp kring din träning har YBV öppnat upp ett samarbete med Aktivitus Testklinik och Coaching, ledande inom Fysiologiska tester och teknikanalyser, se mer på www.aktivitus.se

Naprapat

YBV samarbetar med Martin Soudah Leg. naprapat sedan 1999. Har lång erfarenhet av rehabilitering inom ryggsjukdomar och specialiserad på bedömning och behandling av patienter med degenerativa förändringar i rygg och nacke, exempelvis diskbråck, mekanisk smärta i ryggen (SRS), artros etc.

http://www.agilisnaprapat.se

https://agilisnaprapat.se